Posted by kjell | Nyheter från förbundet

M-båtsförbundet har fått positiv respons från Veteran­båts­föreningen och Sail Yacht Society om att delta med våra båtar på Veteranbåtsfesivalen 7-9 juni, Wasahamnen, Stockholm. Möjligheten att delta omfattar båtar i såväl trä som plast. Aktiviteten passar både dig som vill träffa andra som uppskattar klassiska båtar men också dig som vill kappsegla. Själva deltagandet är kostnadsfritt men du behöver anmäla dig via följande länk boka plats i hamnen

I samband med festivalen arrangeras en distanskappsegling (SRS), Peter Norlin Memorial Open, vilket sker lördagen den 8 juni. Det kostar 400 kr att delta anmälan görs via följande länk: kappsegla 8 juni eller via sailarena

Det skulle vara mycket trevligt att få se ett stort antal M-båtar delta i Wasahamnen.

Vilka övriga aktiviteter som hittills är planerade av M-båtesförbundet under 2024 kan du se på Kalender

Veteranbåtsfestival 2017 Wasahamnen M25 i Wasahamnen 2017 Weteranbåtsfestivalen 2017 Wasahamnen båtar

Bilderna är från Wasahamnen 2017

Translate »