Posted by kjell | Nyheter från förbundet

Mässan Allt för sjön 2024 slut för den här gången. Vi tackar besökare och medlemmar för att ni besökte respektive hjälpte till i vår monter B11:13.

Det skapades en del nya kontakter, och några anslöt sig till att bli medlemmar i M-båtsförbundet direkt! Flera av besökarna hade tidigare seglat M-båtar, och de var givetvis nyfikna på skicket på båtar de ägt och på båtbeståndet, vi berättade också att M-båtsförbundet har formar för bygge av nya båtar i plast, för M30 i så fall nr 134 och för M22 nr 142.

Vi informerade också om att vi arrangerar studiebesök och träffar för M-båtsseglare samt att vi har en kalender för rekommenderade kappseglingar och träffar. (de närmast förestående aktiviteterna ser du nederst på förstasidan, scrolla ned och klicka)

M-båtsboken ”Mälarens vinthundar” kunde också köpas, (ni som inte var där kan beställa den genom att maila denna adress kostad 335 kr inklusive porto)

Trevligt också att samverka med Skärgårdskryssarförbundet och Neptunkryssarförbundet i den totalt 17 meter långa montern som vi delade med dem.

Båtmässan hade 40 802 besökare totalt, och vi kände att många gillade att titta på foton och snacka om långsmala båtar.  Vi berättade också att vår hemsida har en länk för köp och sälj.

Seglingsprat vid montern 2024 Monter Neptunkryssare M-båt 2024 Mälarens vinthundar M15 M22 M25 M30

Translate »